You are currently viewing Find god inspiration til de traditionelle morgengaver

Find god inspiration til de traditionelle morgengaver

Annonce fra brodersens.dk

Noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt. Kys til både brud og brudgom, når deres nye ægtefælle forlader lokalet. Strømper, der klippes over, mens gommen bliver løftet op af gæsterne.

Et dansk bryllup er spækket med traditioner – og hvorvidt du ønsker at følge dem eller ej, er naturligvis en personlig sag. Der er dog mange par, der vælger at tage traditionerne med til festen. For det første er det sjovt og hyggeligt, men for det andet er der også overtro forbundet med flere af skikkene. Og som nygift er det altid rart at føle, at man har lidt ekstra held med sig, når man begiver sig ud på den fælles rejse gennem livet.

En bryllupstradition, der er lidt mere privat end de mange begivenheder, der sker til selve brylluppet og bryllupsfesten, er morgengaven. Traditionen tro bør gaven gives, når brudeparret vågner dagen efter den store fest. Og det er en skøn måde at starte den første dag som nygifte på.

Forkæl din nye hustru med en romantisk morgengave

Som brudgom vil du helt sikkert gerne sikre, at din brud er glad og tilfreds. Og selvom det er et livslangt projekt, du kan se frem til, så er der noget helt særligt over hvedebrødsdagene. Og derfor er det også med at være kreativ, når du skal finde på den perfekte morgengave til din udkårne.

Flotte smykker i flotte og holdbare materialer, såsom Aagaard-øreringe, kan være den helt rigtige løsning. Din brud har fået en flot ny ring på fingeren efter brylluppet – og måske endda en, der passer til hendes forlovelsesring. Så hvorfor ikke vælge et par øreringe eller en halskæde, der ligeledes komplimenterer ringene?

Alternativt kan du også give en gave, der skal symbolisere den evige kærlighed. Her tænker mange straks på roser, og det er også helt rigtigt. Men en frisk rose holder desværre ikke i lang tid, medmindre du tørrer den. Derfor kan du i stedet overveje en forgyldt rose, der kan holde i lige så lang tid, som jeres kærlighed gør.

Start jeres ægteskab godt ud med en skøn gave til din mand

En morgengave er noget helt særligt og skiller sig derfor ud fra andre gaver såsom fødselsdagsgaver og julegaver. Hvis du vil gå den traditionelle vej, kan du overveje at overraske din elskede med boudoirbilleder. Her er der tale om flotte billeder af dig, der er taget under lidt andre forhold end normalt. Måske er du iklædt noget smagfuldt lingeri – eller mere eller mindre tøj, hvis du er komfortabel med det.

Du kan også give ham en helt særlig oplevelse, han kan se frem til. Blandt andet kan du give ham et gavekort, der lader ham køre ræs i en fed sportsvogn. Er han til virkelig god mad, kan du også give ham en tur på gourmet-restaurant eller et madkursus, hvor han selv lærer at fremtrylle retter af allerhøjeste kvalitet.

Find flere gode bryllupsgaver her.