You are currently viewing Sådan kan du spare op til bryllupsgaven (og meget andet)

Sådan kan du spare op til bryllupsgaven (og meget andet)

Står du med en bryllupsinvitation i hånden og er helt fortabt, fordi du ikke aner, hvad du skal købe i bryllupsgave? Så er du kommet til det rigtige sted. Læs med og få inspiration til, hvad du skal give i bryllupsgave.

Det kan være svært at købe bryllupsgave til et brudepar af flere grunde. Det kan være, du mener, at parret har, hvad de skal bruge i forvejen. Eller måske vil du virkelig gerne finde på noget personligt og kreativt, men har ikke fået den geniale idé endnu.

Bryllupsgaver kan være en dyr fornøjelse

Et andet problem, der kan være ved bryllupsgaver, er at de kan være rigtig dyre. Er du en tæt ven af brudeparret – eller har du et familiemedlem, der skal giftes – er der en usagt forventning om, at gaven er af en vis værdi. Jo bedre, du kender brudeparret, jo dyrere skal gaven gerne være.

Passer du godt på dine penge og er opmærksom på, hvad du bruger dem på, kan det gøre ondt at bruge flere tusind kroner på én gang. Derudover skal du sikkert også betale en del for at være med til polterabend, og måske skal du købe nyt tøj, der er passende at have på til et bryllup.

Det kan altså hurtigt blive en dyr fornøjelse at være bryllupsgæst. Og hvad kan du så gøre ved det, hvis du vil mindske udgifterne?

Du kan overveje, om crowdlending er noget for dig. Med crowdlending kan du tjene penge ved at låne dine penge til andre. Så hvis du har råd til det, kan du faktisk i grunden slippe for den dårlige samvittighed med at bruge så mange penge, fordi du kan tjene pengene hjem igen. Bl.a. Finanswatch skriver, at crowdlending vinder frem som alternativ investeringsmulighed. Det kan du læse om her.

Hvad skal jeg give i bryllupsgave?

Har du styr på, hvor mange penge, du vil bruge på en bryllupsgave, skal du finde den rigtige idé. Jo mere personlig gaven er, jo bedre.

Har du en intern joke eller reference, kan det være en god idé at spille på det. Oplevelser er også altid en god idé, fordi det binder jer sammen socialt. Hvad med en tur på Noma sammen med brudeparret? Eller et spa-ophold i Sverige? Så længe det er noget, du ved, brudeparret vil nyde, skal du ikke være nervøs for, om din gave nu er god nok.