You are currently viewing Lad talen fra brudens far blive den bedste gave

Lad talen fra brudens far blive den bedste gave

Når der skal findes en god bryllupsgave og det er den fra brudens far, så er det øjeblikket hvor der vil blive lagt særligt mærke til gaven. Så det at finde en god gave kan være en udfordring i sig selv – du vil aldrig gå fejl med en oplevelsesgave, det er den perfekte bryllupsgave fordi, det er med til, at de nygifte kan opleve hinanden og nyde samvær. Det bringer dem godt på vej som nygifte, find den slags bryllupsgaver der skaber minder for livet her.

Hvad brudens far gør på bryllupsdagen sætte sine spor, det kan være dagen at overraske positivt og glæde med lidt mere end ellers forventet. Du kan helt sikkert få brudeparret og alle gæsterne til at spidse øre med din bryllupsgave.

Brudens fars tale er den største gave

Så sikkert som amen i kirken, så sikkert er det.. big time.. at det forventes du holder en tale på dagen.

At gøre noget ekstra ud af din tale, er en gave der vil blive lagt mærke til ud over det sædvanlige. Ikke mindst fordi alle hører talen, (den ligger ikke gemt på et gavebord) men også fordi du måske får brugt gode ord om parret, som de ikke er vant til. Det kan skabe glæde for gommen og bruden, måske vil de gerne gemme talen så de kan læse den senere hen i livet.

For at skabe en tale der aldrig bliver glemt, så er det godt med god inspiration. Stedet at hente hjælp til indholdet og strukturen i brudens fars tale er her. Her kommer du godt fra start med bryllupstalen, så du kan brillere til bryllupsfesten.

Tricket er således:

Skab indhold ud fra dine stikord.

Skab stikord ud fra spørgsmål

Skriv talen simpelt og i korte sætninger.

Skriv ikke en tale der er for lang.

Skriv den som en tidslinje (kronologisk)

En far der med glæde kan følge sin datter op ad kirkegulvet og glæde sig over hvem hun skal giftes med, kan helt sikkert finde indhold til aftenens bedste tale. Der er ingen grund til, at forsøge at skrive den med finere ord end du normalt bruger – det er dig der holder bryllupstalen og derfor er det nærliggende, at du taler med dit eget sprog. Det er også bare dig, der skal kunne læse den. Det vigtige er indholdet og det finder du bedst ved at skrive stikord ned, lade dem ligge og skrive mere på senere hen. Der er grund til at frygte denne tale, når først du får styr på teksten og får øvet dig på den, så står du klar efter den rette opskrift.

Tillykke med din datter og god fest.