You are currently viewing Gå sammen med naboerne, og giv brudeparret store gaver

Gå sammen med naboerne, og giv brudeparret store gaver

Et bryllup er en af de største begivenheder i livet, og det skal naturligvis fejres. I stedet for at give flere mindre gaver kan du gå sammen med jeres naboer og give en større gave, som brudeparret vil huske jer for i mange år efter brylluppet.

Det kan være svært at vælge bryllupsgaver. Især hvis du gerne vil give noget andet end de klassiske gaver, såsom en frugtskål eller et vinsæt. At slå sig sammen med naboerne, vennerne eller hele familien og sammen give en eller flere store gaver, giver mange flere muligheder. Bliv her på siden og få gode idéer ti,l hvordan du griber det an, og hvilke gaver du kan overveje.

Sådan går I sammen om en stor gave til brudeparret

Inden du går til naboerne og foreslår at gå sammen om en gave, er det en god idé først at overveje, hvor meget I skal give hver. Alle mennesker har forskellige gavebudgetter. Som udgangspunkt er 700 – 1.000 kroner et fint beløb til en bryllupsgave.

Start med at gå til de naboer, du tror er med på idéen. Så bliver det nemmere at få resten med ombord. Det er en god idé at have et par gaveforslag klar, allerede inden du går til naboerne, så det ikke ender med lange diskussioner om valg af gave.

Hvis I er 10 naboer, der går sammen, giver det som udgangspunkt et beløb på omkring 7.000 – 10.000 kroner. Men hvad skal I så købe? Læs videre herunder, og få idéer til store gaver.

  • En ny seng. Giv brudeparret en god seng at sove i. En god nattesøvn vil give dem den bedste start på livet som ægtepar.
  • En grill til haven eller sommerhuset. En grill er dyr, og derfor ikke noget et nygift par altid har råd til at købe selv. Med denne gave får brudeparret grund til og mulighed for at invitere naboerne til grillaften!
  • Et dashcam. Giv et af de bedste dashcams i gave til brudeparret. Kameraet installeres i bilen og optager, mens bilen kører, og i nogle tilfælde også når den holder parkeret, hvis det ønskes. Det er genialt til forsikringssager i tilfælde af uheld eller hærværk.
  • En rejse. At give en rejse i gave er virkelig en unik bryllupsgave, som helt sikkert vil blive samtaleemnet til festen. Giv det heldige brudepar en oplevelse for livet med en skøn rejse ud i verden. Det gode ved denne gaveidé er, at en rejse kan tilpasses næsten alle budgetter.

Find flere ideer til bryllupsgaverne her.