You are currently viewing Bryllupsgaveidé til det designbevidste par

Bryllupsgaveidé til det designbevidste par

Er du inviteret til bryllup, glæder du dig uden tvivl til at skulle fejre brudeparrets kærlighed sammen med dem. Traditionen tro vil du sikkert gerne medbringe en gave til parret, som de kan få glæde af i deres liv sammen.

At skulle vælge den perfekte bryllupsgave kan dog godt være svært, specielt hvis man gerne vil give en hel speciel gave, som parret virkelig vil elske.

Er parret bevidst om deres boligindretning og -design, kan du, med udgangspunkt i det, planlægge at give dem en fed gave, som de helt sikkert vil elske.

Den geniale gave til parret

Det er altid svært at skulle hitte på den perfekte gaveidé, lige meget hvor godt man kender parret. Alligevel skal det nok kunne lykkedes, da der helt sikkert findes den perfekte gave til parret derude et sted på gavemarkedet.

Det kan måske godt kræve lidt tid og kræfter at lede efter at finde gaven, men det vil helt sikkert være det værd, når man ser, hvor glad parret bliver for gaven. Når alt kommer til alt, er gavejagten jo også en stor del af det sjove ved at give en gave.

Er brudeparret designbevidste, gør det det både nemmere og svære at finde gaven. Sværere, fordi at parret allerede har dannet en fast holdning til boligindretning og design, og lettere, fordi parret i så fald sikkert har en designklassiker som står højt på ønskelisten.

Det kunne for eksempel være den legendariske Verner Panton lampe, som virkelig er et stykke dansk design i verdensklasse.

Netop denne lampe er en genial idé, da den virkelig kan passe smukt ind i enhver boligindretning. Det er derfor bestemt værd at overveje om dette ikke kunne være den helt perfekte gaveidé til brudeparret.

Klik her, og find et stort udvalg af Verner Panton lamper online.

Giv et tilskud til en designklassiker

Kender man ikke brudeparret så godt, eller synes man, at en hel Verner Panton lampe bliver for dyr en gave, har man heldigvis andre muligheder for stadigvæk at kunne støtte op om brudeparrets kærlighed til godt design.

Enten kan man gå sammen med andre om at give parret den perfekte designgave, eller også kan man give dem et tilskud til det møbel, som de ønsker sig.

Dette er en rigtig god måde at gøre det på, uden at sætte flere penge til end hvad der giver mening. Parret skal nok blive glade for at få et tilskud til deres designdrøm, og du kan være sikker på, at pengene nok er givet godt ud alligevel.

Parret vil få meget glæde af den designklassiker, de ender med at købe, og du vil være glad for at have kunnet bidrage til at lade denne designdrøm gå i opfyldelse.

Fandt du ikke det du søgte i ovenstående, så kan du finde flere ideer til den perfekte bryllupsgave her.