You are currently viewing Til parret der har alt: Kreative bryllupsgaver på budget

Til parret der har alt: Kreative bryllupsgaver på budget

Vi kender det alle. Højsæsonen for bryllupper er over os. Men inden du får set sig om, har du brugt hele din personlige formue på dyre bryllupsgaver til de mange nygifte par. Og selvfølgelig er det vigtigt, at give en fin gave til parret, du holder af, men en god gave behøver ikke nødvendigvis at være dyr. 

Derfor får du en her en guide til kreative bryllupsgaver på budget, du kan give brudeparret. 

Unikke bryllupsgaver på budget

Når du ikke vælger fra ønskelisten, men derimod bruger din kreative fantasi, er gaven ikke blot personlig. Du sikrer også, at den er unik. Når du skal vælge en gave at gå med, kan du gøre brug af følgende råd: 

Vælg en gave der er betænksom, brugbar og indenfor dit budget. Hvis du kan tjekke disse punkter af, burde du med garanti give en gave, som parret  og din opsparingskonto bliver glade for. 

En middag for to 

Hvis du ikke har det helt store budget at gøre godt med, så kan du alligevel godt give en brugbar og betænksom gave. Du kan fx lave en kurv med en masse sjove ingredienser til en middag for to til parret. Hvis de ikke er mestre i et køkken, kan du også lægge nogle fine og håndskrevet madopskrifter i kurven. Her er en idé til en kurv, du kan lave:

Middagskurven:

  • Tørret pasta
  • Gavekort til det lokale bageri
  • Lys og servietter
  • Pesto
  • En lækker pastasauce
  • Pasta-si

Placer ingredienserne i kurven og pak det fint ind. Hvis du vil fuldende middagen med drikkevarer, kan du også lægge en god flaske vin ned. 

Hjemmelavet keramik

Håndlavet keramik er lige nu over det hele. Både på restauranter og cafeer bliver kager og mad serveret i smukke fade og på tallerkener, der er håndlavet og håndmalet. Det kan du også selv gøre. Fx kan du gå ned i Creative Space og vælge dit eget stykke keramik, som du kan male på. Du kan også finde et hav af steder, hvor du kan lave keramik og forme det helt fra bunden.

Lav en håndmalet sparegris og fyld den op med et startbeløb. Et bryllup kan være en bekostelig affære for parret også. Så på den måde har de også et startskud til udgifter som ægtepagt, bryllupsrejse og andet.

Broderet sengetøj

Du kan nemt købe håndklæder og sengebetræk til billige priser – også i smukke farver samt god kvalitet. Men hvis du gerne vil give en personlig gave, kan du købe et sæt og tage det med til en skrædder. Her kan du få det broderet med brudeparrets initialer eller et andet smukt mønster. Det er en rigtig god måde at pifte en almindelig gave op og gøre den mere personlig. 

Vær dog opmærksom på, at håndbroderi er mere kosteligt end broderi på en maskine. Så vælg den type, som passer til dit budget.