You are currently viewing En fræk gave til kvinden i dit liv

En fræk gave til kvinden i dit liv

Det er altid dejligt at give gaver til dem man elsker. Det kan være julegaver, fødselsdagsgave, bryllupsgaver, årsdagsgaver, valentinsgaver osv. Det kan også være helt uden nogen speciel anledning, men blot fordi du lige fik lyst til at give hende en gave.

Nogle gange er de gaver der kommer ud af det blå, de bedste, fordi man slet ikke havde set dem komme.

Lige meget hvilken anledning det er, så kommer her forslag til gaver i den frække ende af skalaen, så måske er disse gaver ikke lige dem der skal åbnes i hele familiens samvær, det kan hurtigt blive lidt akavet. 

Vibrator 

En god vibrator er altid et hit. Der findes mange forskellige vibratorer, og som kan meget forskelligt. Der findes dem til ydre stimulering, og dem til indre stimulering.

Dem der har fokus på G-punktet og dem har fokus på klitoris. Der er vibratorer der kan styres via en fjernbetjening eller en app, så du kan tage styringen og bestemme hvilke vibrationer hun skal mærke.

Hvis hun er frisk kan du også vælge et vibratoræg som sættes op i skeden. Her kan det sådan set sidde mens i går en tur eller mens i er på restaurant. Nu kan du så styre ægget via en fjernbetjening.

Tro mig, det er en utrolig pirrende oplevelse for jer begge to, og det kan meget vel være at jeres gåtur bliver noget kortere end i regnede med. 

Bondage begynder sæt

Hvis I sammen har fantaseret lidt om at prøve bondage, så kan et bondage begyndersæt være en fantastisk gave. Her bliver I på en blid måde introduceret til bondage, men uden at der er noget “farligt” eller voldsomt.

Der findes flere forskellige bondage sæt som indeholder alt det man skal bruge til at komme i gang med bondage lege. 

Sexspil

Et sexspil er både en fræk og sjov gave. Der er forskellige sexspil på markedet, nogle spil er mere sjove og frække, mens andre er mere seriøse.

Så det er op til dig at vurdere hvilket spil der passer bedst til jer som par. Gå ind og læse og undersøg om de forskellige spil. Der er helt sikkert et der passer helt perfekt til jer. 

Sexgynge

En sexgynge kan være et fantastisk supplement til jeres sexliv. Du skal selvfølgelig gøre op med dig selv, om du tror din partner vil synes at en sexgynge er fræk og spændende, eller om det lige er lidt for meget lige nu. Hvis du vurderer at en sexgynge er den rigtige gave nu, så Go For IT!

En sexgynge er fantastisk for jer som par. Det giver jer en masse nye muligheder og fornemmelsen af at hænge frit i luften, mens partneren kan komme til fra alle sider er utrolig pirrende og meget sexet.

Hvis du køber en sexgynge, så find en god guide der beskriver for jer hvordan I kommer igang med at bruge den, og sørg for at hænge den op et sted hvor den sidder godt fast, det kan nemlig godt gå vildt for sig når man først kommer i gang.