You are currently viewing Her er 3 idéer til bryllupsgaven

Her er 3 idéer til bryllupsgaven

Du er inviteret til bryllup, men hvad skal du finde på i gave? Der er mange ting at vælge mellem, og du har garanteret også modtaget en ønskeseddel fra brudeparret. Problemet er bare, at det har alle de øvrige gæster også – og derfor risikerer brudeparret at modtage mange af de samme gaver. Hvis du vil forære dem noget andet, følger her tre gode bud på bryllupsgaven.

En romantisk weekendtur

En romantisk weekendtur er den perfekte bryllupsgave. Giv det nygifte par en romantisk weekendtur til et sted, som de altid har ønsket sig at besøge. Det kan være et romantisk spa-ophold, en storbyferie eller en ferie ved havet. En weekendtur er en gave, som det nygifte par med garanti vil sætte stor pris på, og som de vil huske resten af livet.

Samtidig er der den fordel, at selvom de modtager den samme gave fra nogle andre, så kan den sagtens bruges to gange. Det handler nemlig om at skabe gode minder sammen – også selvom de garanteret også skal på en bryllupsrejse for at fejre, at de er blevet gift. Du kan derfor med fordel forære brudeparret en romantisk weekendtur.

En kunstnerisk fotografering

En kunstnerisk fotografering er en god gave, så brudeparret kan forevige dagen. Giv det nygifte par en kunstnerisk fotografering i deres eget hjem eller på et sted, som de begge holder af. Det er en unik måde at gemme minderne fra deres bryllup, og fotograferingen kan eksempelvis være i form af portrætter eller bare snapshots fra dagen.

Hvis du ikke synes, at det er nogen god idé at hyre en fotograf, så er der også andre muligheder. Mange brudepar vælger selv at stå for at hyre en fotograf på selve dagen, og derfor kan det være en gave, som er unødvendig. Du kan heldigvis finde mange flere bryllupsgave idéer på nettet.

En oplevelsesgave

Dette bud minder meget om det første, men der er alligevel forskelle. Giv det nygifte par en oplevelsesgave, som de med garanti vil blive glad for. Det kan være tur i luftballon, en helikoptertur eller faldskærmsudspring. En gave, der måske ikke henvender sig til alle, men som med garanti vil være noget, de vil kunne huske i mange år.