You are currently viewing De 3 bedste oplevelsesgaver til brudeparret

De 3 bedste oplevelsesgaver til brudeparret

Det kan være svært at give en gave til brudeparret, som skiller sig ud i mængden, på den store dag. Parret får porcelæn, gavekurve og vin i uanede mængder, så det kan være en god idé, at forsøge at tænke i lidt andre baner, end de materielle gaver. Her er en oplevelsesgave det ultimative alternativ.

En oplevelsesgave giver brudeparret mulighed for, at bruge endnu mere tid med hinanden, udforske nye ting sammen, og opleve sider af hinanden, som de måske ikke kender til endnu.

I denne artikel vil vi derfor komme med vores tre bedste bud, på oplevelsesgaver til et lykkeligt nygift par.

Madlavningskursus

Uanset om brudeparret er professionelle madentusiaster, går op i mad eller blot kan lide en god middag, så er en bryllupsgave, der involverer mad, altid en god idé.

Hvis du samtidig ønsker at give parret en lidt anderledes oplevelse, vil et madlavningskursus være den perfekte gave.

Et madlavningskursus er både lærerigt, sjovt og hyggeligt, og det giver parret en masse kvalitetstids sammen. Det kan eksempelvis være et kursus, hvor parret lærer at lave sushi helt fra bunden. Hvis brudeparret er mere til det søde køkken, kan det være et flødebollekursus.

Der findes næsten uendelige muligheder, så du vil helt sikkert kunne finde et madlavningskursus, der vil få brudeparret til at føle, at kurset er skræddersyet til lige netop dem.

Bungyjump

Hvis brudeparret elsker adrenalin, vilde udfordringer og hæsblæsende oplevelser, kan du overveje at give dem en tur i det blå, med en elastisk snor spændt om livet.

Det kaldes et bungyjump, og de fleste kender det måske fra turistattraktioner, i nogle af de større lande rundt omkring i verden. Et bungyjump er et spring, hvor du hægtes på en kæmpe elastik, som er fastgjort til et højt punkt, hvor du hopper ned fra.

På den måde stopper elastikken dig i at falde til jorden, og du hopper derfor blot op og ned et par gange i luften efter dit spring. Hvad du måske ikke vidste er, at du faktisk også kan bungyjumpe i Danmark.

Giv et tandemspring til brudeparret, hvor de springer sammen, og dermed kan være fælles om den vilde oplevelse.

Spaophold

Hvis brudeparret elsker wellness og afslapning, kunne et spaophold på et af Danmarks skønne badehoteller, gamle kroer eller luksuriøse resorts derimod være den oplagte oplevelsesgave.

Et spaophold skaber de ultimative rammer for en romantisk weekend, hvor parret får lov til at nyde hinanden selskab.

På et spaophold vil brudeparret blive forkælet fra top til tå, i alle døgnets timer. Her skal de ikke tænke på noget som helst andet, end at være sammen og koble af.

Det kan især også være tiltrængt efter et bryllup, hvor parret med garanti har haft et par stressende og hektiske måneder op til selve brylluppet.