You are currently viewing 7 gaveideer, der helt sikkert vil bringe brudeparret glæde

7 gaveideer, der helt sikkert vil bringe brudeparret glæde

Når du bliver inviteret til bryllup, modtager du som regel også en liste over de ting, brudeparret ønsker sig. Hvis du hellere vil finde en gave på egen hånd, får du her 7 bud på bryllupsgaver, du kan lade dig inspirere af.

#1: En photo booth

En photo booth, hvor gæsterne selv kan tage billeder, er en oplagt gave til et bryllup. Brudeparret er formentlig interesseret i at dagen bliver foreviget, og med en photo booth har gæsterne selv mulighed for at gøre en stor del af arbejdet. Hvis ikke du vil købe en, kan du i stedet leje en photo booth til bryllup hos Myselfie her.

#2: Vinglas

Alle kan bruge et par flotte vinglas. Det er en bryllupsgave, som ikke kun kan bruges her og nu, men som vil bringe glæde i mange år ud i fremtiden. Hvis du er i tvivl om, hvilke du skal investere i, er det en god idé at forhøre dig hos din lokale vinforhandler.

#3: Matchende morgenkåber

Det nygifte brudepar vil helt sikkert kunne bruge et par lækre morgenkåber, der matcher hinanden. Det er en fin bryllupsgave, som de fleste par vil elske at få, uanset om der er bryllup eller ej.

#4: En globus

Hvis brudeparret kan lide at rejse, vil de helt sikkert elske en rejsegloblus. Den kan de bruge til at markere de områder, hvor de har været. Det er en sød bryllupsgave, som sætter fokus på de mange fælles oplevelser, man får, når man rejser som par.

#5: Et spaophold

Et spaophold er den perfekte måde at fejre, at man netop er blevet gift. Den ligger godt nok i den dyre ende af spektret, men du kan eventuelt gå sammen med andre gæster, hvis du vil sikre dig, at du ikke går helt fallit, blot fordi du skal investere i en bryllupsgave.

#6: En personlig fotobog

Hvis du vil give en unik og personlig bryllupsgave, kan du med fordel bruge nogle kræfter på at lave en flot fotobog, hvor du indsætter sjove, skøre og søde billeder af brudeparret – eventuelt nogle, hvor du også er med selv, så de altid bliver mindet om jeres relation.

#7: Et brætspil

Hvis brudeparret elsker at quizze mod hinanden eller bare kan lide et godt brætspil, er det en oplagt bryllupsgave. Der findes mange forskellige varianter, og det handler naturligvis om at vælge et brætspil, som de vil gide at bruge tid på.

Vil du gerne have mere inspiration til bryllupsgaven, så kan du lede videre her.